Kantoorruimte | Hoofdweg

Hoofdweg 252, Capelle Aan Den Ijssel

Te Huur 460 m2
Huurprijs
€ 2.700,- per maand
Metrage
460 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Multifunctionele kantoorruimte gelegen op zichtlocatie aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel. De ruimte is tevens geschikt voor culturele verenigingen.

Bereikbaarheid

Direct gelegen in de nabijheid van de rijkswegen A20 en A16. De Hoofdweg vormt ook een uitstekende verbinding met het centrum van Rotterdam. NS-station Rotterdam-Alexander bevindt zich op ca. 1,5 km, met goede treinverbindingen naar Rotterdam Centraal Station, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Naast het NS-station is het gelijknamige metro- en busstation gelegen.

Vloeroppervlakte

Ca. 460 m² v.v.o.

Voorzieningen

Algemeen
- gemeenschappelijke entree;
- trappenhuis.

Kantoorruimten
- entree;
- balie;
- gescheiden toiletgroepen;
- pantry;
- monolitisch afgewerkte betonvloer;
- kabelgoten;
- radiatoren.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Hoofdweg 252" te Capelle aan den IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact