Kantoorruimte | Coolhaven

Coolhaven 32a, Rotterdam

Te Huur 547 m2
Huurprijs
€ 5.850,- per maand
Metrage
547 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Een kantoorruimte van ca. 467 m² met ca. 80 m² kelderruimte gelegen aan de Coolhaven 32 te Rotterdam-Delfshaven.

LOCATIE

De Coolhaven kenmerkt zich door een authenticiteit en diversiteit in gebruik, wonen en bedrijvigheid. De uitstraling van de omgeving is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Gebouwen zijn en worden gerestaureerd of gerenoveerd, waardoor de Coolhaven als vestiging locatie steeds aantrekkelijker wordt. De strategische ligging tegen het stadshart van Rotterdam is gunstig.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De ringweg A-20 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Westzeedijk en de Maasboulevard is tevens de Ringweg A-16 nabijgelegen. Via de Maastunnel is de zuidelijke Maasoever snel te bereiken. De halte van tramlijn 8 en metrostation Coolhaven bevinden zich op loopafstand van de kantoorruimte.

Parkeren

Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Een parkeervergunning voor bedrijven kan worden aangevraagd bij de gemeente Rotterdam.

Vloeroppervlakte

ca. 467 m² kantoorruimte
ca. 80 m² kelderruimte

Huurprijs

EUR 5.850,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten

Nader te bepalen.

BESCHIKBAARHEID

In overleg.

Opleverniveau

Casco oplevering.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooraf per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Coolhaven 32" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. o.z. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website www.roz.nl met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact