Kantoorruimte | Blaak

Blaak 34, Rotterdam

Te Huur 1.500 m2
Prijs
Op aanvraag
Metrage
1.500 m2
In units vanaf
15 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
Het indrukwekkende Blaak House is het middelste van drie monumentale bankgebouwen die samen het naoorlogse zakelijke district van Rotterdam vormden. De authentieke ontvangstruimtes, representatieve vergaderfaciliteiten en efficiënte kantoorvloeren worden op dit moment in zijn geheel gerenoveerd en daardoor gaat het Blaak House opnieuw een inspirerende en unieke kantooromgeving worden voor ruim 800 mensen. In het imposante atrium zit een goede koffiebar en de indrukwekkende originele kluisruimte, maken van het Blaak House een toplocatie. Daarnaast komen er ook faciliteiten zoals als een sandwichbar en sfeervol restaurant op de begane grond en een moderne fitnessruimte in het stijlvolle souterrain.

Bereikbaarheid

Blaak House is goed bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Met de uitvalswegen A16 en A20 op een aantal minuten afstand en station Blaak en Beurs op loopafstand, ben je vanaf Blaak House binnen een uur in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Met 21 parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein en 163 plaatsen in de parkeergarage aan de Wijnstraat, is parkeren ook geen enkel probleem.

Informatie

Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, op deze locatie kies jij de manier waarop je wilt werken en tegen uiterst flexibele voorwaarden. Elk privékantoor is volledig uitgerust met zeer snel internet en telefonie. De kantoren hebben ergonomisch meubilair, bedienbare airconditioning, instelbare verlichting en beveiligde toegang. Het gebouw en de eigen afsluitbare kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig die verschillende ondersteunende diensten aanbiedt.

Vloeroppervlakte

Er zijn ruimtes vanaf 15 m2 beschikbaar tot ca. 1500 m2. Tevens zijn er flexplekken te huur.

Voorzieningen

In dit moderne kantoor profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Services

- glasvezel;
- flexibele termijnen;
- 24 uur toegang;
- vergaderzalen;
- parkeren;
- eigen kantoor;
- restaurant;
- inclusief meubels;
- bemande receptie;
- fitnessruimte.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Blaak 34" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact