Kantoorruimte | Aelbrechtskade

Aelbrechtskade 149A, Rotterdam

Verhuurd 254 m2
Huurprijs
€ 150,- per m2 / jaar
Metrage
254 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Deze volledig GERENOVEERDE KANTOORRUIMTE voorzien van warmtepomp voor warmte en koeling wordt turn-key opgeleverd. Voorzien van hoge plafonds en veel lichtinval door de aanwezige lichtstraat, gelegen aan de Aelbrechtskade 149A te Rotterdam.

LIGGING

Delfshaven kenmerkt zich door een authenticiteit en diversiteit in gebruik, wonen en bedrijvigheid. De uitstraling van de omgeving is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Gebouwen zijn en worden gerestaureerd of gerenoveerd, waardoor Delfshaven als vestiging locatie steeds aantrekkelijker wordt. De strategische ligging tegen het stadshart van Rotterdam is gunstig. Voldoende lunchmogelijkheden in de directe omgeving.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De ringweg A-20 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Westzeedijk en de Maasboulevard is tevens de Ringweg A-16 nabijgelegen. Via de Maastunnel is de zuidelijke Maasoever snel te bereiken. De halte van tramlijn 8 en metrostation Delfshaven bevinden zich op loopafstand van de kantoorruimten.

Parkeren

Openbare, betaalde parkeergelegenheid voor de deur. Optionele parkeergelegenheid in de binnentuin.

Vloeroppervlakte

ca. 254 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond

Huurprijs

€ 150,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Voorzieningen

Het object wordt turn-key opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
- toiletgroep;
- (aansluiting voor) pantry;
- openslaande deuren;
- gestucte muren;
- opbouwverlichting;
- lichtstraat;
- kabelgoten;
- warmtepomp voor warmte en koeling (airco split-units);
- PV panelen (ca. 16 om 5) vanaf het hoogste dak.

Energielabel

A+

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Aelbrechtskade 149A " te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact