Belegging | Schiebroekselaan

Schiebroekselaan 81B, Rotterdam

Verkoop bij inschrijving 10 m2
Verkoop bij inschrijving
-
Metrage
10 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie
INSCHRIJVING GESLOTEN l VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Te koop bij inschrijving. Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een verhuurde kiosk aan de Bergweg op de kop van de Schiebroekselaan in Rotterdam. Het object wordt al ruim 30 jaar geëxploiteerd als bloemenkiosk.

LIGGING

Gelegen in het Liskwartier is het centrum van Rotterdam in slechts 5 minuten fietsen te bereiken. In de directe omgeving zijn diverse winkels, horecagelegenheden, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen. Het Liskwartier kenmerkt zich door zijn lanen en singels, prachtige gevels en gezellige straatjes.

Bereikbaarheid

De ligging is gunstig, met goede bereikbaarheid via zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de directe omgeving en het treinstation Rotterdam Noord is op loopafstand. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

OPPERVLAKTE

6,4 m² v.v.o.
7,7 m² b.v.o.

HUURSITUATIE

Het object is sinds 1989 verhuurd en loopt door voor onbepaalde tijd. De actuele huurprijs per kwartaal bedraagt EUR 131,07 vrijgesteld van btw.

RICHTPRIJS

EUR 39.900,- k.k.

BOUWJAAR

1925

Kadastrale bekendheid

Gemeente Rotterdam, sectie Y, complexaanduiding 6120, groot 11 m².

EIGENDOM

Volle eigendom

Bestemming

De Onroerende Zaak heeft conform het vigerende bestemmingsplan 'Liskwartier' (vastgesteld d.d. 18-02-2016) de enkelbestemming 'Bedrijf- Nutsvoorziening', dubbelbestemmingen 'Archeologie 1' en 'Cultuurhistorie 2' en functieaanduiding 'detailhandel'.
De voor 'Bedrijf - Nutsvoorziening' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a: voorzieningen van openbaar nut;
b: ter plaatse van de aanduiding "detailhandel", tevens voor detailhandel;
c: 'Waarde - Archeologie 1', voor zover de gronden mede als zodanig zijn bestemd.

Meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

INSCHRIJVING

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk vrijdag 3 november 2023, voor 12:00.

Project notaris

Pillar Notarissen
t.a.v. mr. K. Lemckert
info@pillar-notarissen.nl
Pr. Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Voorwaarden verkoop bij inschrijving' en de 'Algemene voorwaarden voor verkoop (2007) welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Schiebroekselaan 81b te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact