Belegging | Rodenrijselaan

Rodenrijselaan 33a, Rotterdam

In verkoop genomen 143 m2
In verkoop genomen
-
Metrage
143 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie

INSCHRIJVINGSTERMIJN IS GESLOTEN

Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een winkelruimte met bovenwoning gelegen aan de Rodenrijselaan 33a in het "Liskwartier" te Rotterdam-Noord. Het Liskwartier is tegenwoordig erg geliefd en kenmerkt zich door vele lanen, singels en karakteristieke oude panden De levendige omgeving biedt een hoog voorzieningenniveau voor jong en oud en is dichtbij het stadscentrum gelegen.

Bereikbaarheid

De Rodenrijselaan is via de Bergweg en Bergselaan uitstekend bereikbaar. De Ring-Rotterdam (A20) is via de Schiekade of Gordelweg binnen 5 minuten te bereiken. Het centrum van Rotterdam is eveneens snel bereikbaar via de Schiekade.
Op loopafstand zijn de tramhaltes “Van den Hoonaardstraat” en “Eudokiaplein” gelegen.

Oppervlakte

Winkelruimte: ca. 85,2 m² VVO, verdeeld over de begane grond en achtergelegen souterrain met bel-etage.
Bovenwoning: ca. 57,9 m² VVO

Totaal: ca. 143,1 m² VVO

BOUWJAAR

1910

HUURSITUATIE

Het geheel wordt leegstaand opgeleverd

EIGENDOM

Recht van erfpacht tot en met 31 december 2093, afgekocht tot en met 31 december 2044.

RICHTPRIJS

EUR 285.000,- k.k.

Bestemming

De Onroerende Zaak heeft conform het vigerende bestemmingsplan 'Liskwartier' (onherroepelijk vastgesteld d.d. 18-02-2018) de bestemming Gemengd -1 (artikel 5).
De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen;
b. detailhandel met een maximum van 150 m2 b.v.o. per vestiging, uitsluitend op de begane grond. Een vestiging met een maximum van 610 m2 b.v.o.;
c. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
d. praktijkruimte, uitsluitend op de begane grond;
e. bedrijven, tot en met milieucategorie 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels, met een maximum van 150 m2 b.v.o. per vestiging, uitsluitend op de begane grond;

Meer informatie over het bestemmingsplan kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Energielabel

Het object beschikt over een energielabel E

Opleverniveau

Het geheel wordt verkocht en leegstaand geleverd in de staat waarin het zich bevindt 'as is, where is.'

INSCHRIJVING

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk op maandag 27 juni 2022, 12:00 uur.

Project notaris

RoX Legal Notarissen
Weena 220
3012 NJ Rotterdam

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Voorwaarden Verkoop bij Inschrijving' en de 'de Algemene Voorwaarden voor vestiging van erfpacht op onroerende zaken van de Gemeente Rotterdam in beheer bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (2006)' welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving wordt een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Rodenrijselaan 33a te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact