Belegging | Moerkerkestraat

Moerkerkestraat 126a, Rotterdam

Verkocht 63 m2
Vraagprijs
€ 60.000,-
Metrage
63 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie
INSCHRIJVINGSTERMIJN IS GESLOTEN!

Te Koop

Te koop bij inschrijving. Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een verhuurde bedrijfsruimte gelegen aan Moerkerkestraat 126a in Rotterdam. Het object wordt momenteel gebruikt als opslagruimte door het naastgelegen autobedrijf.

Bereikbaarheid

De Moerkerkestraat 126a is via de Zuiderparkweg en de Groene Hilledijk goed bereikbaar, alsmede de hoofdwegen A15, A16 en A29. Op slechts 10 minuten loopafstand van de Moerkerkestraat 126a bevinden zich diverse tram- en busverbindingen. Het dichtstbijzijnde metrostation Maashaven is eveneens binnen 10 minuten lopen bereikbaar.

Oppervlakte

Begane grond ca. 46 m² v.v.o.
Kelder ca. 17 m² v.v.o.
Totaal ca. 63 v.v.o.

HUURSITUATIE

Het object is sinds 2014 verhuurd, de huurovereenkomst loopt van maand tot maand.
De actuele huurprijs per maand bedraagt EUR 276,33 excl. btw.

RICHTPRIJS

EUR 60.000,- k.k.

BOUWJAAR

1931

Kadastrale bekendheid

Gemeente Charlois, sectie G, complexaanduiding 4432-A, appartementsindex 1.

EIGENDOM

Volle eigendom

Bestemming

De Onroerende Zaak heeft conform het vigerende bestemmingsplan 'Tarwewijk' (vastgesteld d.d. 18-03-2021) de bestemming Gemengd 2 (artikel 8).
De voor 'Gemengd - 2' aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor:
a. bedrijven tot en met categorie 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels, uitsluitend op de begane grond;
b. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. kantoren met een maximum oppervlak van 750 m2 b.v.o. per vestiging, uitsluitend op de begane grond;
d. maatschappelijke voorzieningen die niet vallen onder de 'Geluidgevoelige objecten' genoemd in artikel 1 van deze regels, uitsluitend op de begane grond;
e. woningen op de verdiepingen en ter plaatse van de aanduiding 'wonen' tevens voor woningen op de begane grond.

Meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Energielabel

Het object beschikt over een energielabel G.

INSCHRIJVING

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk vrijdag 9 juni 2023, voor 12:00.

Project notaris

Pillar Notarissen
t.a.v. mr. K. Lemckert
info@pillar-notarissen.nl
Pr. Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag

Bezichtiging
De bezichtiging wordt verzorgd door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. op vrijdag 26 mei 2023, van 10:00 tot 12:00 uur. U kunt zich aanmelden via ons kantoor.

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Voorwaarden verkoop bij inschrijving' en de 'Algemene voorwaarden voor verkoop (2007) welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Moerkerkestraat 126a te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact