Belegging | Markeresplein

Markeresplein 20-21, Ijsselmuiden

Te Koop 572 m2
Vraagprijs
€ 1.225.000,-
Metrage
572 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

ALGEMEEN

Te koop wordt aangeboden een beleggingsobject. Het betreft een geheel verhuurde commerciële plint in het centrum van IJsselmuiden. Het object is gelegen aan een winkelplein met een diverse mix van landelijke en lokale retailers, op vrijdagmiddag is er een markt en op vrijdagavond is het koopavond. In de directe omgeving zijn voldoende (openbare) parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID
IJsselmuiden is gelegen aan de oever van de IJssel, grenzend aan de Hanzestad Kampen. De locatie is goed bereikbaar, via autoweg N50 is er directe aansluiting op de rijkswegen A28 en A50.
Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed via Station Kampen (traject Zwolle) en Station Kampen Zuid (traject Hanzelijn).

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'IJsselmuiden West (vastgesteld 31-05-2012) heeft het object de enkelbestemming Centrum (artikel 8). Tevens is het nieuwe bestemmingsplan 'Kampen en IJsselmuiden' in voorbereiding, in welke plan het object bestemd wordt als Centrum-2. Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

GEBRUIK

Het object is geheel verhuurd aan totaal vier huurders.

BOUWJAAR

2001

Energielabel

Energielabel A (2015).

Oppervlakte

Ca. 572 m²

Kadastrale bekendheid

Gemeente Houten, sectie B, complexnummer 7013, appartementsindices A3 t/m A13.

Vereniging van Eigenaars

De VvE is niet actief.

EIGENDOM

Volle eigendom.

HUURSTROOM

Op aanvraag.

Vraagprijs

EUR 1.225.000,- k.k.

DATAROOM

Ten behoeve van de verkoop is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende verkoopinformatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het 'Markeresplein 22-26 te IJsselmuiden'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Staat van oplevering
Het object wordt volledig volgens het principe 'as is, where is' verkocht en geleverd. Alle eventuele verklaringen en garanties dienen mitsdien met inachtneming van dat principe te worden uitgelegd. De beoogde koper wordt in de gelegenheid gesteld om een due diligence uit te voeren.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact