Belegging | Kruisplein

Kruisplein 20A, Rotterdam

Verkocht 110 m2
Prijs notk
€ 698.000,-
Metrage
110 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een verhuurde horecaruimte gelegen aan het Kruisplein 20A in Rotterdam. Het object maakt onderdeel uit van de in 2013 gerealiseerde Kruispleingarage, de belendende voetgangersingang blijft in eigendom van de gemeente Rotterdam.

LOCATIE

Het object is gelegen op een toplocatie direct tegenover het Centraal Station aan een brede wandelpromenade in het ''Central Business District''.

Oppervlakte

Begane grond: verhuurbare vloeroppervlakte circa 110 m²

Huursituatie

Actuele jaarhuur: EUR 47.574,60 excl. btw

RICHTPRIJS

EUR 650.000,- k.k.

Bouwjaar

2013

Kadastrale bekendheid

Gemeente Rotterdam, sectie S, perceelnummers 5433 en perceelnummer 5436, respectievelijk groot 42 m² en 69 m²

ERFPACHT

De verkoop van de het object zal plaatsvinden door middel van de vestiging van een eeuwigdurend recht van erfpacht.

Bestemming

De Onroerende Zaak heeft conform het vigerende bestemmingsplan 'Rotterdam Central District' (vastgesteld d.d. 18-03-2021) de bestemming Gemengd 8 (artikel 10).
De voor 'Gemengd - 8' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. horeca;
b. ter plaatse van op de verbeelding aangegeven functieaanduiding 'parkeergarage' tevens voor een ondergrondse parkeergarage;
c. ingang parkeervoorzieningen;
d. voorzieningen behorend bij bovengenoemde functies.

Energielabel

Het object beschikt over een energielabel F.

Inschrijving

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk op woensdag 1 december 2021, 15:00 uur.

PROJECT NOTARIS

Pels Rijcken Advocaten en Notarissen
Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Voorwaarden Verkoop bij Inschrijving' en de 'Algemene Voorwaarden voor vestiging van erfpacht op onroerende zaken van de gemeente Rotterdam in beheer bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (2006)' welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving wordt een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Kruisplein 20a te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact