Belegging | Energieweg

Energieweg 54, Vlaardingen

Verkocht 1.650 m2
Vraagprijs
€ 1.350.000,-
Metrage
1.650 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

ALGEMEEN

Het betreft een verhuurd bedrijfsgebouw bestaande uit twee gekoppelde bedrijfshallen en kantoorruimte met een totale oppervlakte van ca. 1.650 m², gelegen op eigen grond op het bedrijventerrein ‘’Vettenoord’’ te Vlaardingen.

LIGGING

Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijkswegen A4 en A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen welke in directe verbinding staat met de Hoekse Lijn, de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

OBJECT

Informatie

Energieweg 54
3133 EC Vlaardingen

Vloeroppervlakte

BG: kantoorruimte ca. 160 m²
BG: bedrijfsruimte 1 ca. 730 m²
BG: bedrijfsruimte 2 ca. 595 m²
Entresol: ca. 85 m²
1e: kantoorruimte ca. 80 m²
Voornoemde metrages zijn niet gebaseerd op een NEN 2580 meetcertificaat en dienen derhalve slechts als indicatie.

Buitenterrein ca. 600 m²

Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan 'Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex' heeft de locatie de bestemming "bedrijventerrein". De voor het 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn mede bestemd voor: bedrijfsactiviteiten met een milieucategorie 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Voor de bepalingen en overige bestemmingen wordt verwezen naar het bestemmingsplan Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex’ welke tevens is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl

Kadastrale bekendheid

Gemeente Vlaardingen, Sectie: A, Perceelnummer: 7735, groot: 2.610 m².

EIGENDOM

Volle eigendom.

BOUWJAAR

1962, bedrijfsruimte 2 is gebouwd in 1996.

HUURSITUATIE

Verhuurd voor EUR 103.827,- per jaar exclusief btw. Aanvullende informatie is beschikbaar op aanvraag.

Energielabel

Energielabel G (Kantoorruimte / 11-01-2022)

Koopsom

EUR 1.350.000,- k.k.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de 'Energieweg 54 te Vlaardingen'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Staat van oplevering
Het object wordt volledig volgens het principe 'as is, where is' verkocht en geleverd. Alle eventuele verklaringen en garanties dienen mitsdien met inachtneming van dat principe te worden uitgelegd. De beoogde koper wordt in de gelegenheid gesteld om een due diligence uit te voeren.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact