Belegging | Brede Hilledijk

Brede Hilledijk 229A, Rotterdam

Verkoop bij inschrijving 437 m2
Verkoop bij inschrijving
-
Metrage
437 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie
Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een beleggingsportefeuille bestaande uit totaal vijf verhuurde commerciële ruimten gelegen aan de Brede Hilledijk in Rotterdam.

Het betreft de volgende adressen die in één pakket worden verkocht:
- Brede Hilledijk 229a
- Brede Hilledijk 245
- Brede Hilledijk 251
- Brede Hilledijk 269
- Brede Hilledijk 277

Oppervlakten

De ruimten variëren van circa 41 m² tot circa 130 m². In totaal bedraagt de verhuurde oppervlakte circa 437 m².

RICHTPRIJS

EUR 535.000,- k.k.

Locatie

Katendrecht is een populair schiereiland, ideaal gelegen tussen de Maashaven en de Rijnhaven. De Kaap heeft een roemrucht verleden als Chinatown en als trekpleister voor zeelieden, schurken en ‘dames van de nacht’.
De laatste jaren heeft dit gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten als Bay House, Havenkwartier, de Groene Kaap en Codrico zal het aantal inwoners de komende jaren doorgroeien van ca. 6.000 naar ruim 8.000 inwoners. Katendrecht is hip & happening, waardoor ook steeds meer (creatieve) ondernemers zich vestigen in dit bruisende deel van de stad.
De binnenstad van Rotterdam ligt op steenworp afstand en is met het openbaar vervoer vanaf het metrostation Rijnhaven in korte tijd bereikbaar. Ook met de auto is Katendrecht zeer goed toegankelijk. De tegenovergelegen Wilhelminapier is met een korte wandel- of fietstocht over de Rijnhavenbrug te bereiken.

INSCHRIJVING

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk op donderdag 6 mei 2021, 17:00 uur.

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam' en de 'Algemene voorwaarden voor verkoop (2007) welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact