Belegging | Biezenwei

Biezenwei 21-23, Tiel

Te Koop 3.470 m2
Prijs
Op aanvraag
Metrage
3.470 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie

Te Koop

Namens onze opdrachtgever bieden wij te koop aan het geheel verhuurde complex 'Medelse Poort'. Het gebouw kent een eigentijdse zeer representatieve vormgeving, hoogwaardig afgewerkt en uitgevoerd met vloerverwarming/-koeling in combinatie met een warmte-koude-opslaginstallatie. Tevens is het dak voorzien van zonnepanelen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Het object is gelegen op bedrijvenpark 'Medel' nabij de op- en afritten naar de rijksweg A15 liggen. De ligging langs De Diepert, de randweg van Medel, zorgt voor een uitstekende herkenning en bereikbaarheid. Op ca. 15 wandelminuten bevindt zich een bushalte met rechtstreekse verbinding naar Station Tiel.

Bestemming

Conform het bestemmingsplan 'Kanaalzone (vastgesteld 20 november 2013) heeft de locatie de bestemming 'Bedrijventerrein' (Artikel 5) en is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 4.1 opgenomen in de lijst van bedrijfsactiviteiten bedrijventerreinen behorende bij het bestemmingsplan. Het maximum bebouwingspercentage bedraagt 80% en de maximum bouwhoogte 24 meter (goothoogte 20 meter). Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

GEBRUIK

Het gebouw bestaat uit twee delen, waarvan één gedeelte is verhuurd aan Arjo Nederland B.V. en het overige deel in gebruik is als bedrijfsverzamelgebouw door zeven huurders.
De ruimte verhuurd aan Arjo Nederland bestaat naast kantoorruimte uit een showroom en een bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte van ca. 1.040 m² (begane grond en mezzanine) wordt gebruikt door de service-afdeling van Arjo.

Voorzieningen

- representatieve entree;
- liftinstallatie;
- vloerverwarming door middel van warmte-koude-opslaginstallatie;
- basisventilatie met warmte terugwinning;
- ontruimingsinstallatie;
- systeemplafonds;
- hoog frequente armaturen;
- kabelgoten;
- pantry;
- toiletgroepen;
- kantoortuin met enkele cellenkantoren;
- showroom;
- bedrijfsruimte;
- twee elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- loadingdock;
- zonnepanelen (lease-2018).

Energielabel

Energielabel A (2015).

Oppervlakte

BVO 3.852 m²
VVO 3.470 m²

Parkeren

Op het afgesloten terrein zijn 106 parkeerplaatsen gelegen, tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Kadastrale bekendheid

Gemeente Tiel, sectie L, perceelnummers 2492 en 2494, totaal groot 5.661 m².

EIGENDOM

Volle eigendom.

HUURSTROOM

EUR 436.917,- per jaar exclusief btw.

Vraagprijs

Op aanvraag.

DATAROOM

Ten behoeve van de verkoop is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende verkoopinformatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Biezenwei 21-23 te Tiel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Staat van oplevering
Het object wordt volledig volgens het principe 'as is, where is' verkocht en geleverd. Alle eventuele verklaringen en garanties dienen mitsdien met inachtneming van dat principe te worden uitgelegd. De beoogde koper wordt in de gelegenheid gesteld om een due diligence uit te voeren.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact