Bedrijfsruimte | Van Veenendaalweg

Van Veenendaalweg 5, Rotterdam

Verhuurd 2.480 m2
Huurprijs
€ 192.700,- per jaar
Metrage
2.480 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Het bedrijfsgebouw van ca. 2.480 m² met daarbij een terrein van ca. 1.435 m² gelegen aan de Van Veenendaalweg 5 op bedrijventerrein Waalhaven-Zuid te Rotterdam.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Het complex is gelegen nabij de A15. Via deze rijksweg is de ringweg rondom Rotterdam eenvoudig te bereiken. De rijksweg A15 geeft een snelle aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen). Diverse havenfaciliteiten bevinden zich op een steenworp afstand.

VLOER

OPPERVLAKTE

Bedrijfsruimte ca 2.400 m²
Kantoorruimte ca. 80 m²
Terrein ca. 1.435 m²

BOUWJAAR

1977

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
- vloer voorzien van stelconplaten;
- krachtstroom;
- 4 overheaddeuren.

Kantoor
-toilet

Bestemming

Conform het bestemmingsplan ‘Waalhaven en Eemhaven’, onherroepelijk sinds 22 februari 2018, is het gebouw bestemd als 'Bedrijf - 6' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

-dienstverlening ten behoeve van de scheepvaart en offshore;
-andere haven gerelateerde activiteiten, waaronder haven facilitaire diensten, testlaboratoria ten behoeve van de maritieme sector en logistieke dienstverlening;
-distributie- activiteiten;
-bedrijven, met het daarbij behorende erf en werkterrein;
-milieustraat, alsmede een wasstraat voor voertuigen;

Verdere informatie over het bestemmingsplan kunt u vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs

Op aanvraag.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief btw en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Van Veenendaalweg 5 te Rotterdam'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een btw belaste verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor btw belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in 2015, met bijbehorende algemene bepalingen met enkele aanpassingen aan de zijde van verhuurder.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact