Bedrijfsruimte | Hoogeveenenweg

Hoogeveenenweg 110, Nieuwerkerk A/d Ijssel

Te Huur 6.001 m2
Huurprijs
€ 525.000,- per jaar
Metrage
6.001 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
Dit deels nieuw te ontwikkelen object bestaat uit circa 3.718 m2 bestaande bedrijfsruimte en circa 1.840 m2 nieuwe bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte van circa 443 m2, verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping, alsmede circa 3.520 m2 kelderruimte gelegen aan de Hoogeveenenweg 110 op het bedrijventerrein te Nieuwerkerk aan den IJssel te Rotterdam.

LOCATIE

Het object is gelegen op bedrijventerrein "De Hoogeveenen" welk bedrijventerrein direct ligt aan de op- en afrit van de A12 (Gouda-Rotterdam). Verder ligt het bedrijventerrein direct aan de N219 (Zevenhuizen – Capelle aan den IJssel). Zodoende zijn omliggende plaatsen, inclusief Nesselande, eenvoudig en snel te bereiken.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte
- spanthoogte 6,10 m;
- monolithisch afgewerkte betonvloer;
- maximale vloerbelasting van 1.300 kg/m² bestaande hal;
- maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m² nieuwe hal;
- krachtstroomaansluiting;
- LED-verlichtingsarmaturen.

Kantoorruimte
- systeemplafonds met ingebouwde LED-verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- kabelgoten;
- toiletgroep;
- c.v. middels radiatoren;
- afgewerkte wanden;
- te openen ramen met dubbele beglazing.

Kelderruimte
- vrije hoogte onder de vloeren 2,60m;
- hoogte de betonliggers 2,20m.

OPLEVERING

Verwachte oplevering is 1 april 2022.

Huurprijs

€ 525.000,- per jaar exclusief BTW en servicekosten

Servicekosten

In overleg met Huurder.

ZEKERHEIDSSTELLING

Huurder dient aan verhuurder een waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Hoogeveenseweg 110 te Nieuwerkerk A/D IJssel". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact