Bedrijfsruimte | Hoefsmidstraat

Hoefsmidstraat 44E, Hoogvliet Rotterdam

Verhuurd 485 m2
Huurprijs
€ 41.600,- per jaar
Metrage
485 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Een multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 413 m² gelegen aan de Hoefsmidstraat 44E te Hoogvliet Rotterdam. Deze bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ''de Gadering'', een modern en strak ingericht terrein, en beschikt tevens over ca. 72 m² inpandige kantoor-/kantineruimte. Bij het object zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Bereikbaarheid

Bedrijventerrein ''de Gadering'' wordt begrensd door de A15 in het noorden, het bos Valckesteyn in het oosten, de groene kruisweg en de wijk Tussenwater in het zuiden en de wijk Oudeland in het westen. De bereikbaarheid van de Gadering per eigen vervoer is uitstekend te noemen door directe aansluiting aan de rijksweg A15 (Europoort-Gorinchem-Nijmegen) en het nabij gelegen knooppunt Benelux (A15/A4). Ook per openbaar vervoer is de Gadering goed te bereiken. Op slechts drie minuten loopafstand ligt metrostation “Tussenwater”.

Vloeroppervlakte

ca. 366 m² bedrijfsruimte
ca. 47 m² entresol
ca. 36 m² kantine op begane grond
ca. 36 m² kantoorruimte

Parkeren

Het object heeft de beschikking over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs

€ 41.600,-- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

€ 50,-- per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- vrije hoogte van ca. 6,30 m1;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
- handmatig bedienbare overheaddeur;
- heater;
- brandblusmiddelen.

Kantoorruimte:
- keuken met inbouwapparatuur;
- toilet en urinoir;
- airconditioning;
- radiatoren.

OPLEVERING

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Hoefsmidstraat 44E te Hoogvliet Rotterdam'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website www.roz.nl met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact