Bedrijfsruimte | Hoefsmidstraat

Hoefsmidstraat 44E, Hoogvliet Rotterdam

Verhuurd 485 m2
Huurprijs
€ 2.709,- per maand
Metrage
485 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Multifunctionele bedrijfsruimte, van ca. 413 m², gelegen aan de Hoefsmidstraat 44E te Hoogvliet Rotterdam. Deze bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ''de Gadering'', een modern en strak ingericht terrein, en beschikt tevens over ca. 72 m² inpandige kantoor-/kantineruimte. Bij het object zijn zes parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Bereikbaarheid

Bedrijventerrein ''de Gadering'' wordt begrensd door de A15 in het noorden, het bos Valckesteyn in het oosten, de groene kruisweg en de wijk Tussenwater in het zuiden en de wijk Oudeland in het westen. De bereikbaarheid van de Gadering per eigen vervoer is uitstekend te noemen door directe aansluiting aan de rijksweg A15 (Europoort-Gorinchem-Nijmegen) en het nabij gelegen knooppunt Benelux (A15/A4). Ook per openbaar vervoer is de Gadering goed te bereiken. Op slechts drie minuten loopafstand ligt metrostation “Tussenwater”.

METRAGE
ca. 366 m² bedrijfsruimte
ca. 47 m² entresol
ca. 36 m² kantine op begane grond
ca. 36 m² kantoorruimte

Huurprijs

ca. € 2.709,-- per maand.
Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW en servicekosten.

Parkeren

6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- vrije hoogte van ca. 6,30 m1;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
- handmatig bedienbare overheaddeur;
- pantry;
- toilet.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden in overleg.

Huurbetaling

Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Hoefsmidstraat 44E te Hoogvliet Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de huurprijs.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact