Bedrijfsruimte | Emoeweg

Emoeweg 1, Lelystad

Te Koop 1.020 m2
Vraagprijs
€ 575.000,-
Metrage
1.020 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

Te Koop

Namens KBC Bank N.V. Nederland bieden wij te koop aan een bijzonder object bestaande uit een hangar met kantoorruimte gelegen op Lelystad Airport.

LOCATIE

Het object is gelegen aan de Emoeweg 1 op Lelystad Airport. Door de centrale ligging en de nabijgelegen snelweg A6 met directe aansluiting op de o.a. de A1 en A27 zijn veel grote steden in Nederland relatief gemakkelijk te bereiken.

OBJECT

Het betreft een vrijstaand gebouw bestaande uit een hangar op de begane grond met ruimte voor een werkplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de kantoorruimte. Op de 2e verdieping is een dakterras, vanaf deze spotterplaats is er uitzicht op de start- en landingsbaan van het vliegveld. Aan de voorzijde van het gebouw zijn tevens 8 eigen parkeerplaatsen gelegen.

OPPERVLAKTE

- begane grond: ca. 800 m²
- 1e verdieping: ca. 220 m²
- achterterrein ca. 546 m²
*Er is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar, bovenstaande metrages zijn indicatief.

BOUWJAAR

1996

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
- Vrije hoogte hangar ca. 7,10 meter;
- vrije hoogte werkplaats (onder de kantoorruimte) ca. 3 meter;
- lichtstraat;
- vloer begane grond met betonklinkers;
- elektrische dubbele overheaddeur, gecombineerd ca. 14 meter breed, hoogte ca. 3,98 meter;
- handmatige overheaddeur (zijgevel);
- krachtstroom;
- verlichtingsarmaturen;
- brandslanghaspel.

Kantoorruimte
- trapopgang op de begane grond;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- verwarming en warmwater d.m.v. 2 combiketels;
- radiatoren;
- toiletgroep;

KADASTRALE OMSCHRIJVING

Recht van erfpacht, met ingangsdatum 23 december 1996 en eindigend op 23 december 2036, van een perceel grond, eigendom van Luchthaven Lelystad Vastgoed B.V., plaatselijk bekend Emoeweg 1, te 8218 PC Lelystad, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie B, nummer 186, groot 1.764 m², met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, bestaande uit een bedrijfspand met kantoor, hangar, loods en verder toebehoren. De canon is niet afgekocht en bedraagt jaarlijks EUR 17.362,-.

DATAROOM

De hier beschreven informatie is een samenvatting die een beknopte weergave geeft van alle, voor een kandidaat koper, benodigde informatie om een eventuele aankoopbeslissing op te kunnen baseren. Bij interesse kunt u, op aanvraag, toegang krijgen tot de dataroom waar relevante informatie en documentatie beschikbaar is gesteld.

BIEDING

Indien u naar aanleiding van de hier beschreven informatie en de gegevens in de dataroom geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om een bieding te doen. Biedingen dienen conform het opgestelde biedingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, te worden ingediend vóór woensdag 1 mei 2024 17:00 uur.

RICHTPRIJS

EUR 575.000,- k.k. / excl. omzetbelasting.

LEVERING

Een bieding dient te worden waarbij het object wordt geaccepteerd op basis van "as is, where is". De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen. Verkoper kan en zal dan ook geen enkele garantie geven.

GUNNING

Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent "Emoeweg 1" te Lelystad. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact