Bedrijfsruimte | Drenthehaven

Drenthehaven 20, Nieuwegein

Te Koop 819 m2
Koopprijs
€ 740.000,-
Metrage
819 m2
Oplevering
In overleg
Levering
Kosten koper
Uitgebreide informatie

Te Koop

Drenthehaven 20 te Nieuwegein, delegen op het bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers / Rijnhuizen is voor verkoop beschikbaar een bedrijfsgebouw voorzien van kantoorruimte.

Het object is gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg - De Wiers te Nieuwegein nabij het Merwedekanaal. Het bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfsgebouwen, showrooms en vrijstaande kantoorgebouwen. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio door de ligging direct ten zuiden van Utrecht. Tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen in de directe nabijheid waardoor een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik ligt.

Bereikbaarheid

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor ondernemers. Het bedrijfsgebouw is dan ook eenvoudig bereikbaar vanaf de A27 via de afslag Nieuwegein (afrit 28). Daarnaast is het object met het openbaar vervoer ook goed te bereiken, er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte

Bedrijfsruimte 1 hoog 350 m²
bedrijfsruimte 2 laag 226 m²
Kantoorruimte begane grond 113 m²
Kantoorruimte 1e verdieping 130 m²

Voorzieningen

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, onder andere voorzien van:

Bedrijfsruimte
- betonvloer (vloerbelasting ca. 2.000 kg/m²);
- krachtstroom;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- gasheater;
- lichtstraat;
- TL-verlichtingsarmaturen;
- hoogte bedrijfsruimte 1 ca. 7,86m;
- hoogte bedrijfsruimte 2 ca. 4,16m.

Kantoorruimte
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- aluminium kozijnen;
- sanitaire ruimte;
- pantry;
- airco cassette-unit op de 1e verdieping.

BOUWJAAR

1975

Kadastrale bekendheid

gemeente Vreeswijk, sectie: C, perceelnummer: 792, groot: 1.295 m²

EIGENDOM

Volle eigendom.

Koopsom

EUR 740.0000,- k.k. (kosten koper).

De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder notariskosten en overdrachtsbelasting (8%), zijn voor rekening van de koper

Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan 'Plettenburg-De Wiers 2009', vastgesteld op 9 december 2009 is het object bestemd als volgt:
- bedrijf ten hoogste tot en met categorie 4b;
- maximum bouwhoogte 15m;
- maximum bebouwingspercentage terrein 80%.
Voor de volledigheid wordt verwezen naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl waar het bestemmingsplan is te raadplegen.

Energielabel

Het energielabel is opgevraagd.

BESCHIKBAARHEID

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van 10% over de koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke ondertekening van de koopovereenkomst.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de 'Drenthehaven 20 te Nieuwegein'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Staat van oplevering
Het object wordt volledig volgens het principe 'as is, where is' verkocht en geleverd. Alle eventuele verklaringen en garanties dienen mitsdien met inachtneming van dat principe te worden uitgelegd. De beoogde koper wordt in de gelegenheid gesteld om een due diligence uit te voeren.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het NVM Business model.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact