Bedrijfsruimte | Curieweg

Curieweg 24, Spijkenisse

Te Koop 192 m2
Vraagprijs
€ 345.000,-
Metrage
192 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

Te Koop

Voor verkoop is beschikbaar deze multifunctionele bedrijfsruimte met één eigen parkeerplaats gelegen op bedrijventerrein 'Halfweg-Molenwatering' te Spijkenisse. Het object bestaat uit ca. 96 m² bedrijfsruimte op de begane grond in combinatie met ca. 96 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

Bereikbaarheid

Centraal gelegen op bedrijventerrein “Halfweg-Molenwatering”. Welke zich kenmerkt door een goede bereikbaarheid en een grote diversiteit aan bedrijvigheid waaronder distributie, productie en dienstverlening.

Auto
De diverse Rijkswegen zijn, door de centrale ligging ten opzichte van de Provinciale wegen, via het Hartelkruis binnen vijf minuten bereikbaar. via de N218 en A15 zijn de Rotterdamse Havens, Maasvlakte en het Botlek- Europoortgebied uitstekend bereikbaar.

Openbaar vervoer
Op drie minuten loopafstand bevindt zich een bushalte waarvandaan de bus met vijf minuten bij het metrostation in het centrum van Spijkenisse is.

VLOER

OPPERVLAKTE

Bedrijfsruimte (begane grond) ca. 96 m² BVO
Kantoorruimte (1e verdieping): ca. 96 m² BVO
Totaal: ca. 192 m² BVO

Er is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar, bovengenoemde metrages zijn derhalve indicatief.

Voorzieningen

- entree centrale hal met plavuizen vloer;
- meterkast;
- overheaddeur;
- te openen ramen;
- verwarming middels radiatoren (cv-installatie);
- verlichtingsarmaturen;
- brandhaspel;
- toilet;
- pantry;
- trapkast c.q. bergruimte;
- kantoorruimte voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting;
- airconditioning;
- bijdrage VvE is opgevraagd.

BOUWJAAR

2004.

Kadastrale bekendheid

Gemeente Spijkenisse Sectie E, objectnummer 6003, Appartementsindex A1

EIGENDOM

Volle eigendom.

Vraagprijs

EUR 345.000,- k.k.

OPLEVERING

Per 1 november 2024.

Bestemming

Conform het bestemmingsplan ‘Halfweg-Molenwatering’, onherroepelijk sinds 7 juli 2007, is het gebouw bestemd als ‘Bedrijventerrein -1’ (Artikel 5).

Energielabel

Energielabel B.

VERKOOP

De in deze brochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op het 'as is, where is' principe waarbij koper de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zal aanvaarden op de datum van overdracht met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal na de overdracht geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van 10% over de overeengekomen koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke overeenstemming.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Curieweg 24, Spijkenisse". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact