Bedrijfsruimte | Binnenbaan

Binnenbaan 34, Rhoon

Te Huur 622 m2
Huurprijs
€ 70.000,- per jaar
Metrage
622 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen aan de Binnenbaan 34 op bedrijventerrein Overhoeken in Rhoon. Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 333 m² met drie overheaddeuren, tweelaags kantoorgebouw van ca. 290 m² gelegen op afsluitbaar terrein van ca. 550 m² met 9 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Het bedrijventerrein is gelegen nabij de Groene Kruisweg met een uitstekende aansluiting op de rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en ringweg Rotterdam.
Aan de entree van het bedrijventerrein bevindt zich bushalte 'Overhoeken'. Metrostation 'Rhoon' (verbinding met De Akkers - Rotterdam Zuidplein - Rotterdam CS) is gelegen op loopafstand.

METRAGE

Bedrijfsruimte ca. 333 m²
Kantoorruimte begane grond ca. 154 m²
Kantoorruimte 1e verdieping ca. 135 m²
Terrein ca. 550 m²
* Het genoemde metrage is niet gebaseerd op een NEN2580 meetrapport en is derhalve indicatief.

Parkeren

Totaal 9 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
- vrije hoogte ca. 6 meter;
- vloeistofdichte vloer;
- niet onderheid betonvloer (dikte ca. 25 cm);
- 3 overheaddeuren;
- loopdeuren;
- krachtstroom.

Kantoor
- diverse kantoorruimtes;
- vergaderruimte;
- keuken;
- kantine;
- toiletruimte;
- cv met radiatoren;
- airco-units;
- zonnepanelen.

Energielabel

C, geldig tot 13 december 2032.

Huurprijs

€ 70.000,- per jaar te vermeerderen met btw.

BESCHIKBAARHEID

Per direct.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief btw en voorschot servicekosten te voldoen.

Bestemming

Bestemd voor bedrijfsactiviteiten met een milieu categorie 1 t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals opgenomen in het bestemmingsplan 'Rhoon Dorp van de gemeente Albrandswaard'. Verdere informatie over het bestemmingsplan kunt u vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl en is tevens op te vragen via Molenaar Bedrijfshuisvesting.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Binnenbaan 34'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een btw belaste verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor btw belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in 2015, met bijbehorende algemene bepalingen met enkele aanpassingen aan de zijde van verhuurder.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact