Bedrijfsruimte | Binnenbaan

Binnenbaan 32, Rhoon

Te Huur 790 m2
Huurprijs
€ 3.325,- per maand
Metrage
790 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Voor verhuur beschikbaar: een bedrijfs-/ opslagruimte van ca. 725 m² inclusief entresol met kantoorruimte van ca. 65 m² verdeeld over twee verdiepingsvloeren. Het object beschikt over een EIGEN TERREIN, ideaal voor opslag van goederen.

Bereikbaarheid

Per auto zijn de Groene Kruisweg (N492), de Rijksweg A15 (Rotterdam - Rozenburg), en daarmee de Rotterdamse Havens, uitstekend bereikbaar. Metrostation ‘Rhoon’ (verbinding met De Akkers - Rotterdam CS) is op steenworp afstand gelegen. Busverbinding 'Overhoeken' is gelegen aan de entree van het bedrijventerrein.

Bouwjaar

1972.

Kadastrale aanduiding

Gemeente Rhoon, Sectie A, Nummer 4032.

Vloeroppervlakte

Bedrijfshal ca. 610 m²
Entresol ca. 115 m²
Kantoorruimte ca. 65 m²
Buitenterrein ca. 200 m²

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte
- vrije hoogte ca. 6 m;
- twee overheaddeuren;
- lichtstraten;
- TL-verlichting;
- krachtstroominstallatie;
- heater;
- brandblusmiddelen;

Kantoor
- TL-verlichting;
- pantry;
- toilet;
- radiatoren;
- te openen ramen.

Huurprijs

€ 3.325,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar. Ieder ander termijn is in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de “Binnenbaan 32 te Rhoon”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website www.roz.nl met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact