Rotterdam | Heymansstraat

Heymansstraat 97, Rotterdam

Te Huur | 406 m²
huurprijs
€ 3.000,-- per maand
METRAGE
406 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

Grootschalige winkelruimte Heymansstraat 97-99 zijstraat Spinozaweg. Het betreft een goed gesitueerde winkelunit verdeeld over circa 240 m² begane grond en circa 166 m2 kelderruimte gelegen aan de Heymansstraat 97-99 te Rotterdam. Deze winkelruimte heeft maximale exposure vanwege de zeer lange etalageruimte. De Heymansstraat is de zijstraat van de Spinozaweg. In de directe omgeving treft u onder andere de supermarkten Jumbo en Lidl, Kruidvat Drogisterij, de Primera, Domino's Pizza en Bakker Klootwijk.

BEREIKBAARHEID

De winkelruimte is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een tram- en bushalte op slechts 200 meter. Op de openbare weg bevindt zich voldoende parkeerruimte.

VLOEROPPERVLAKTE

ca 240 m² begane grond
ca 166 m² kelderruimte

VOORZIENINGEN

Het gehuurde zal casco worden verhuurd.

SERVICEKOSTEN

Nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

HUURBETALING

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Heymansstraat 97-99" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in augustus 2012.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.