Transactie Hart van Zuid -  Annie M.G. Schmidtplein 10, Rotterdam.

TRANSACTIE

Transactie Hart van Zuid - Annie M.G. Schmidtplein 10, Rotterdam.

30 januari 2018

Het Sportbedrijf Rotterdam heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met het ontwikkelbedrijf van Hart van Zuid voor circa 850 m² kantoorruimte in het nieuwe zwembad aan het Annie M.G. Schmidtplein 10 in Rotterdam.

De kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping van het volledig getransformeerde oud-deelgemeentekantoor Charlois waarin ook het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam met o.a. Olympisch 50-meterbad is ontwikkeld. Het gehele complex is een van de aanjagers van het grootstedelijk project Hart van Zuid Rotterdam, uitgevoerd door bouwcombinatie Ballast Nedam en Heijmans.

Hart van Zuid Rotterdam is de gebiedsontwikkeling rondom Rotterdam Ahoy en het Zuidpleingebied waarop stevig wordt ingezet. Hart van Zuid Rotterdam moet uitgroeien tot een volwaardig en bruisend stadscentrum voor Rotterdam Zuid.

Het nieuwe Sportbedrijf Rotterdam is met ingang van 1 januari 2018 als zelfstandige organisatie verantwoordelijk voor de exploitatie, onderhoud en beheer van de gemeentelijke sportaccommodaties. Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde het Sportbedrijf Rotterdam bij de aanhuur.