Kantoorruimte | Rivium Quadrant

Rivium Quadrant 241, Capelle Aan Den Ijssel

Te Huur 330 m2
Huurprijs
€ 120,- per m2 / jaar
Metrage
330 m2
Oplevering
Direct
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
TE HUUR, Representatieve kantoorruimte gelegen op top-verdieping in gebouw 'Walvis'. De verdieping omvat een divers aantal kantoorcompartimenten die op eenvoudige wijze samengevoegd kunnen worden tot ruime kantoortuinen. Om de gehele verdieping is een dakterras gelegen. Het gebouw is gelegen op absolute zichtlocatie, direct aan de Abraham van Rijkevorselweg. Het gebouw is grotendeels verhuurd aan "Zicht Assurantiën". Er zijn nog ca. 12 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Bereikbaarheid

Bedrijvenpark Rivium is direct aangesloten op de Rijksweg A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda). Hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend en zijn er snelle verbindingen naar Rotterdam centrum, Rotterdam The Hague Airport, Breda, Den Haag, Utrecht enz.

Per openbaar vervoer is Rivium eveneens goed bereikbaar. Metrostation Capelsebrug is op loopafstand gelegen. Buslijn 97 en 98 rijden tussen het Rivium en metrostation Capelsebrug. Het businesspark Rivium heeft een eigen parkshuttle. De Parkshuttle is een prettige en aantrekkelijke verbinding tussen metrostation Kralingse Zoom, Fascinatio / Brainpark III en bedrijvenpark Rivium. De halte ligt op minder dan 200 meter van het kantoorgebouw.

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte 4e verdieping ca. 330m² vvo

Voorzieningen

Algemeen:
- representatieve entree;
- baliepartij met mogelijkheid tot doorverwijsfunctie;
- liftinstallatie;
- trappenhuis;
- ontruimingsinstallatie.

Kantoorruimte 4e verdieping:
- diverse kantoorcompartimenten;
- sanitaire ruimte;
- systeemplafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- archief;
- pantry;
- dakterras.

Servicekosten

De servicekosten worden in nader overleg vastgesteld.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Ieder andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Rivium Quadrant 241' te Capelle aan den IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 15 Augustus 2008 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 68/2008 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact