Rotterdam | Nieuwe Binnenweg

Nieuwe Binnenweg 135-D, Rotterdam

Te Huur | 150 m²
huurprijs
€ 2.950,-- per maand
METRAGE
150 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW niet van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

Zeer gunstig gelegen horecaruimte met een verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 150 m². De ruimte is gelegen aan de populaire Nieuwe Binnenweg 135-D te Rotterdam. De Nieuwe Binnenweg heeft zich ontwikkeld tot een populaire straat gekenmerkt door verschillende hippe winkels en nationale en lokale restaurants en cafés die zich met succes in het gebied gevestigd hebben. Zo bedienen Het Vlaamsch Broodhuys, Ekoplaza, Lilith, Metz, The Tea Lab, Schorem en het Westerpaviljoen de vele passanten die de Nieuwe Binnenweg rijk is.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend te noemen. De korte aansluiting naar rijkswegen en doorvoerwegen maakt de Nieuwe Binnenweg goed bereikbaar. Metrostation Dijkzigt (Erasmus MC) is gelegen op loopafstand. Met een tramhalte voor de deur en parkeergelegenheden (betaald) in de buurt maakt dit een ideale locatie voor het vestigen van een horeca concept, retail concept of natuurlijk een combinatie van beide.

VLOEROPPERVLAKTE

Ca. 150 m² horecaruimte.

VOORZIENINGEN

- toiletten;
- radiatoren;
- elektra aansluitingen.

SERVICEKOSTEN

In overleg te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

HUURBETALING

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Nieuwe Binnenweg 135-D" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.